MENY 1
Forrett: Parma
Dampede asparges serveres med parmaskinke, ristede pinjekjerner, revet parmesan og frisk urte-hollandaise
Allergener: 7, 3, 5
Hovedrett: Indrefilet 56 ºC
Helstekt storfe indrefilet stekt til 56 grader. Serveres med sellerirotpuré, stekt sopp, haricote verte, bakte cherrytomater, rødvinssaus & stekte poteter
Allergener: 7, 11, 8
Dessert: Creme catalana med friske bær
Allergener: 3, 7
Pris: Kr 500,- pr. person
MENY 2
Forrett: Cevich
Sitrusmarinert rå fisk med sting av chili og friske urter. Potetchips
Allergener: 4
Hovedrett: Skank
Lammeskank braiseres i god kraft og serveres med potetmos, bakte beter og kraftig rødvinssaus tilberedt på redusert lammekraft.
Allergener: 8, 7, 11
Dessert: Pannacotta
Italiensk fløtedessert krydret med kanel som toppes med brente mandler og frisk bringebærcoulis
Allergener: 7, 5
Pris: Kr 460,- pr. person
MENY 3
Forrett: Kremet fiskesuppe
Lages på god kraft og hvitvin tilsatt sesongens grønnsaker, urter og fisk
Allergener: 4, 8, 11, 7
Hovedrett: Andebryst
Stekt andebryst serveres med smørstekte grønnsaker, bakt sjalottløk, hasselbakte poteter og rødvinssaus
Allergener: 7, 8, 11
Dessert: Salt, søtt og crunchy
Vaniljeis, salt karamell og sjokolademousse
Allergener: 7, 5, 3
Pris: Kr 480,- pr. person
Allergener