Selskapsmeny 

 

MENY 1

Forrett: Parma

Dampede asparges serveres med parmaskinke, ristede pinjekjerner, revet parmesan og frisk urte-hollandaise

Allergener: 7, 3, 5

 

Hovedrett: Indrefilet 56 ºC

Helstekt storfe indrefilet stekt til 56 grader. Serveres med sellerirotpuré, stekt sopp, haricote verte, bakte cherrytomater, rødvinssaus & stekte poteter

Allergener: 7, 11, 8

 

Dessert: Creme catalana med friske bær

Allergener: 3, 7

 

Pris: Kr 500,-  pr. person

MENY 2

Forrett: Cevich

Sitrusmarinert rå fisk med sting av chili og friske urter. Potetchips

Allergener: 4

 

Hovedrett: Skank

Lammeskank braiseres i god kraft og serveres med potetmos, bakte beter og kraftig rødvinssaus tilberedt på redusert lammekraft.

Allergener: 8, 7, 11

 

Dessert: Pannacotta

Italiensk fløtedessert krydret med kanel som toppes med brente mandler og frisk bringebærcoulis

Allergener: 7, 5

 

Pris: Kr 460,-  pr. person

MENY 3

Forrett: Kremet fiskesuppe

Lages på god kraft og hvitvin tilsatt sesongens grønnsaker, urter og fisk

Allergener: 4, 8, 11, 7

 

Hovedrett: Andebryst

Stekt andebryst serveres med smørstekte grønnsaker, bakt sjalottløk, hasselbakte poteter og rødvinssaus

Allergener: 7, 8, 11

 

Dessert: Salt, søtt og crunchy

Vaniljeis, salt karamell og sjokolademousse

Allergener: 7, 5, 3

 

Pris: Kr 480,-  pr. person

 

 Allergener