Du inviterer til festen,
vi ordner med resten.

Bryllup, barnedåp, konfirmasjon, kick off, julebord, jubileum eller 40-årsdag?  Med utsikt over elva, trivelig betjening og alle rettigheter har vi lokalene som passer for enhver anledning. Kontakt oss i dag, og vi skreddersyr rammene rundt ditt arrangement.

 

 

Lokalene

Byssa ligger i første etasje på PIR 7. Lokalene er moderne og lyse med førsteklasses utsikt over elva, og danner en hyggelig og intim ramme rundt enhver sammenkomst. På sommeren har vi i tillegg uteservering under tak, så skulle det komme en regnskur, er det likevel lunt og koselig.

 

Rom for alt

Vi har plass til hele 80 gjester på Byssa så her er det rom for alle typer arrangementer. Fra julebord, sommerfest og kick off til konfirmasjon, jubileum og alle typer selskapeligheter. Vi kan også tilby brudepar en romantisk ramme rundt den store dagen, enten drømmen er et lite, intimt bryllup eller et større med flere gjester. Ved minnestunder og etterselskap tilrettelegger våre profesjonelle ansatte for et verdig arrangement.

 

Menyer

Våre menyer er basert på sesongens råvarer og vi kan friste med alt fra klassisk koldtbord til tapas og et variert utvalg festmiddager bestående av tre retter. Spør oss gjerne om vår anbefaling for akkurat ditt arrangement. Vi har alle rettigheter. Allergener står oppført under hver rett.

Duket for selskap

Vi kan dekke på til både langbord og på runde bord med plass til seks personer. Vi bruker hvite duker og hvite tøyservietter, og pynter lokalene med egen pynt, men dersom du har spesielle preferanser og ønsker å ta med egen dekor, er dette selvsagt mulig. Blomster etter avtale. Egen pynt, blomster, servietter, lys, bordkort eller lignende, kan leveres før selskapet etter avtale. I tillegg har vi både projektor og lydanlegg, så her er det lett å skape den rette stemningen.

 

La oss skreddersy ditt arrangement

Vi skreddersyr gjerne rammene rundt selskapet ditt. Dersom du ønsker å se lokalene og slå av en prat om hvordan ditt selskap skal bli mest mulig vellykket, er det bare å ta kontakt så finner vi en dag som passer.

Lokalet er tilgjengelig for bestilling

  • Mandag-onsdag fra kl.16.00-21.30
  • Torsdag-lørdag fra kl. 16.00-02.30

Priser og kapasitet

  • Lokalet har en leiepris på 8000.-
  • Maks kapasitet er 80 personer.
  • Vi sørger for at du og gjestene dine kan nyte festen og bruke energien på gode samtaler, hyggelig samvær og kanskje en tur på dansegulvet.

Kontakt oss for reservasjon (klikk her)